Intelmedia

INTERNET TELEFONI TELEVIZION

TeebCenter

Vizitorët

1885251
Sot
Dje
Javën e Kaluar
Këtë Muaj
Muajin e Kaluar
Gjithsej
99
203
1697
5563
5883
1885251

11.42%
18.34%
15.92%
3.49%
0.73%
50.09%
Online (15 minutes ago):5

IP:54.81.110.114

Motorola DAC6000

DacSistemi Motorola DAC6000 ofron mundësi të sigurta për kontrollin e sistemeve audio-video kabllore digitale

Ofron kontrollin nëpërmjet një numri të madh funksionesh të adresuara si IPPV, Call Ahead PPV, autorizime abonentësh, dhe programesh interaktive.

Protokolli WireLink siguron kompatibilitet me shumicën e sistemeve të faturimit online.

•  Konfiguron komponentët e tjerë përbërës të sistemit.

•  Programon sipas orarit shërbimet e ndryshme.

•  Konfiguron komunikimin me terminalët, dhe mundëson shkarkimin e kodeve.

•  Gjeneron raportime (Log).

•  Kontrollon senkriptimin.

•   Suporton funksionet interaktive në network.

•  Mund të menaxhohet me ndërfaqe nga sistemet e kontrollit Network.